Sidecar

                          

 

Postup

 

Přísady

2 díly koňaku (armaňaku)

2 cl Cointreau

2 cl citrónové šťávy

kostky ledu

drcený led

šejkr

barové sítko

sklenice old fashioned o obsahu 170-230 g

míchátko

 

Šejkr do poloviny naplníme kostkami ledu.
Nalijeme bryndy, Cointreau a citrónovou šťávu.Důkladně protřeseme a přecedíme do sklenice téměř naplněné drceným ledem
Podáváme s míchátkem.

 

Něco málo o Cointreau

Vyrábí se podle přísně tajné receptury,

v zásadě spojením neutrálního lihu s výluhy

kůry hořkých haitských pomerančů a dalších

citrusových plodů z Brazílie a Španělska.

Má příjemnou pomerančovou vůni, intenzivní

kořeněnou a zároveň sladkou chuť.

 

 

Tvorba webových stránek zdarma Webnode